Nya Tucson - Vår första mildhybrid

Energisnål, smarta funktioner och djärv design.

tucson-intro-compressor


 • Storsäljaren Tucson - nu som bränsleeffektiv mildhybrid
 • Navigera på 7"-skärmen eller anslut med Apple CarPlay
 • Packa för resan i bagageutrymmet på 513 l

ANMÄL DITT INTRESSE


En uppdaterad favorit

Vår storsäljare Tucson har uppdaterats med den senaste tekniken - ett 48-volts mildhybridsystem. Det gör nya Tucson till en av de första mildhybriderna på marknaden. Vår SUV kommer i kombination med en kraftfull 2.0-liters dieselmotor. Med den nya tekniken minskar både bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp.

Upptäck fördelarna med mildhybrid

Förbättrad bränsleekonomi och minskade utsläpp

Mildhybridteknologin i nya Tucson består av:

 • 0.44 kW/h 48-volts lithiumjonbatteri
 • Mild Hybrid Starter Generator (MHSG)
 • LDC-omvandlare (lågspänning DC/DC)
 • Inverterare

Mildhybridsystemet förbättrar motorns bränsleekonomi och koldioxidutsläpp avsevärt genom att under acceleration stötta motorn. Därför behöver du varken kompromissa med maximal körglädje eller ladda bilen.

New Hyundai Tucson (13)

tucson 48v beskuren


"Med en ny mildhybridteknologi till vår bästsäljande modell utökar vi vår elektrifieringsstrategi att göra miljövänlig teknologi tillgänglig för fler kunder."

Andreas-Christoph Hofmann
VP Marketing & Product på Hyundai Motor Europe

Systemet växlar automatiskt mellan mekanisk användning av motorn och energiåtervinning. MHSG hjälper förbränningsmotorn genom att ladda ur batteriet för att minska motorbelastningen vid lätt acceleration. Den kan även förmedla ytterligare vridmoment till motorn under stark acceleration. Vid motorbroms och bromsning återvinns energi för att ladda batteriet, vilket därmed minskar bränsleförbrukningen.

Med nya Tucson finns möjligheten att välja mellan två olika diesel- och två bensinmotorer, olika växellådor, samt två- eller fyrhjulsdrift. Alla motorer är effektivare och kompaktare för att ytterligare minska CO2-utsläppen, och möter självklart nya utsläppsstandarden Euro 6d.

Uppdaterad insida och utsida

Vår storsäljare Tucson har fått en ny design, nu snyggare och sportigare än tidigare. Med detaljer som vårt signum kaskadgrillen och ny fälgdesign har ett iögonfallande yttre vuxit fram. Nya Tucson har dessutom fått uppdaterade bakljus, bakre stötfångare och avgasrör.

Utöver det kan du njuta av bekvämligheter som panoramasoltak och ett klassledande lastutrymme på 513 liter. Tack vare det 60/40 fällbara baksätet kan lastkapaciteten öka till hela 1,503 liter vid behov.

Tucson kaskadgrillen compressor

DESIGN

Kaskadgrill

Vår signatur, kaskadgrillen, har uppdaterats för att göra fronten än mer iögonfallande. De kraftfulla ribborna finns i silverfärg eller ljus krom, beroende på utrustningsnivå.

New hyundai tucson 23 compressor

DESIGN

Fram- och bakljus

Nya Tucson har framljus i LED för bättre synlighet, som dessutom är utrustade med helljusassistans för ökad säkerhet. Även de uppdaterade bakljusen är LED-lampor. Tillsammans ger de bilen en förfinad ljussignatur och bättre synlighet.

Tucson hjul compressor

DESIGN

Lättmetallfälgar

Skräddarsy nya Tucson efter din personliga stil. Välj från ett brett sortiment av dynamiska lättmetallfälgar i storlekarna 16 ", 17", 18 "och 19"

Tucson ratt compressor

DESIGN

Rattknappar

Behåll kontrollen och anslutningen utan att lyfta händerna från ratten. Med hjälp av rattknappar styr du smidigt funktioner som den adaptiva farthållaren och ljudsystem via ratten. För ännu mer komfort finns en uppvärmd version finns tillgänglig.

Kona electric connected 7tum feature compressor

DISPLAY

Apple CarPlay

Ta del av smidig uppkoppling och innovativ teknologi som gör livet enklare. Med Apple CarPlay™ kan du koppla upp din telefon för att ringa samtal, streama musik och använda olika navigationsappar på skärmen.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

Kona electric connected 8tum feature compressor

DISPLAY

Pekskärmar

Välj mellan två olika system:

7-tums Display Audio
Systemet har utöver Apple CarPlay™ en LCD-pekskärm med backkamerasystem med dynamiska riktlinjer och möjlighet att ansluta till Bluetooth.

8-tums navigationssystem
Systemet inkluderar 3D-navigation, media, anslutningsfunktioner och Apple Carplay. Dessutom ingår en 7-årsprenumeration på LIVE Services, som erbjuder realtidstrafik, väder, och point of interest-information.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

Kollisionsvarningssystem och autobroms

SÄKERHET

Kollisionsvarningssystem och autobroms

Med hjälp av en radar och kamera avläses vägen framför för att varna förare vid nödsituationer och bromsar automatiskt vid behov. Systemet varnar föraren via ljus och ljud, för att sedan gradvis bromsa bilen för att undvika en kollision. Det aktiveras när ett fordon framför bilen som uppgår till en hastighet på 10 km/h eller högre läses av.

Helljusassistans

SÄKERHET

Helljusassistans

Under kvällstid hjälper helljusassistansen dig att uppmärksamma andra fordon. När ett mötande fordon upptäcks växlar systemet automatiskt från helljus till halvljus för att inte blända mötande trafik. Systemet aktiverar automatiskt helljuset när inga fordon uppmärksammas.

Filh llningsassistans

SÄKERHET

Filhållningsassistans

Tack vare filhållningsassistans anpassar bilen automatiskt styrningen så att den är centrerad i sin fil, vid hastigheter över 60 km/h. Om föraren inte reagerar på de varnande ljus- och ljudsignalerna, styr systemet tillbaka bilen till ett säkert läge.

Ioniq hev highlightblocks28 compressor

SÄKERHET

Adaptiv farthållare

Med hjälp av sensorer håller den adaptiva farthållaren en konstant hastighet och ett förbestämt avstånd till fordonet framför dig genom att automatiskt accelerera och bromsa. Det är särskilt bekvämt vid köer, eftersom bilen bromsar in och börjar röra sig automatiskt.

KRELL

Förstklassig ljudanläggning från KRELL erbjuder exceptionell ljudprestanda för en ännu härligare körupplevelse.

Anmäl ditt intresse för nya Tucson

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Undrar du något?

Saknar du någon information eller vill få svar på en knepiga fråga?

Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

Hitta Hyundaihandlare

Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

Sveriges mest generösa garantipaket.

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har förmodligen marknadens hårdaste kvalitetskontroller, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

5ars-nybilsgaranti-logo-PIPar

 • 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
 • 5 års Vägassistans
 • 5 års Lackgaranti
 • 3 års Vagnskadegaranti
 • 12 års Garanti mot genomrostning

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Välj färg

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.33% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se